ENVIAMENT GRATUÏT A PARTIR DE 80

Termes i condicions generals de compra

Aquest lloc web pertany a Laia Vayreda Puigdemont, titular de A Collibè (en endavant A Collibè), amb NIF 40363910-Z, domicili fiscal al Carrer Llibertat, 21, baixos de Banyoles (CP 17820), telèfon 972 664 979 i adreça electrònica hola @ acollibe.com.

Totes les operacions efectuades entre A Collibè i els Clients es regulen pels següents termes i condicions.

 

Productes i comandes

A Collibè proporciona informació dels seus productes amb imatges i textos a través d’aquest lloc web. Ho fa de la forma més realista possible, amb el màxim de diligència i precisió. No obstant, i per més seguretat i garanties, la informació que figura sobre els productes en la seva descripció no vincula ni a A Collibè ni al Client fins la confirmació de l’acceptació de la comanda. En cas de dubte, poseu-vos en contacte amb A Collibè abans de la compra. Tots els productes disponibles al lloc web es troben en estoc, excepte que s’indiqui el contrari.

L’import de cada producte detalla els impostos aplicables. Les despeses d’enviament es cobraran per separat sempre i quan no s’assoleixi un valor mínim de compra equivalent a 80 Euros (dins la península). En aquest cas, les despeses d’enviament queden incloses en el preu final. Abans d’ordenar el pagament, es mostra al Client el detall d’aquests imports per a la seva consulta.

La comanda s’entén efectuada quan el Client premi el botó “FINALITZAR COMANDA” del formulari de compra. A Collibè no procedirà a enviar els productes fins comprovar que totes les dades introduïdes són correctes i rebre confirmació del pagament per part del Client.

 

Pagament

El pagament de les comandes s’efectuarà mitjançant targeta de crèdit/dèbit o Bizum. No s’admet el pagament contra reemborsament.

Per pagar amb targeta de crèdit/dèbit, A Collibè ofereix un accés a un espai segur, mitjançant passarel·la de pagament del banc del Client, on podrà introduir les seves dades per realitzar el pagament amb total seguretat.

Per pagar amb Bizum, serà necessari que el Client tingui un compte obert en aquesta aplicació i associat amb la seva entitat bancària. A Collibè disposa d’un número de mòbil que el Client haurà de guardar en la seva agenda de contactes per tal de poder efectuar el pagament. L’enviament s’efectuarà quan A Collibè verifiqui el pagament.

No s’emmagatzemen les dades bancàries introduïdes al lloc web.

 

Enviaments i entrega

És possible efectuar enviaments a qualsevol país de la Unió Europea, península i Balears. Es podrà consultar el cost de l’enviament en el moment de realitzar la compra.

Per tant, les despeses d’enviament podran variar en funció del lloc d’entrega de la comanda.

Pel que fa als enviaments a les Illes Balears poden existir tarifes especials, tarifes de les quals ja es detallen en el preu final abans del pagament de la comanda.

Els enviaments fora d’Espanya, incloent països no membres de la Unió Europea, tindran un cost d’exportació que s’indicarà directament en la cistella de compra. En cas d’existir aranzels o taxes, sempre van a càrrec del Client, no sent possible informar de l’import en el moment de finalitzar la compra.

El transport i l’entrega seran efectuats per l’empresa transportista NACEX i els seus agents (SERVGARROTXA).

El temps d’entrega a península és de 2-3 dies hàbils, per la resta de destinacions es confirmarà posteriorment a la comanda. A Collibè avisarà al Client de les demores en la entrega que es puguin produir accidentalment per part d’A Collibè.

Existeix l’opció de recollir la comanda a la botiga física, situada al Carrer Llibertat, 21, baixos de Banyoles (CP 17820). El Client ho haurà de sol·licitar en el moment de efectuar la comanda. El termini previst d’entrega serà d’un 1 dia hàbil.

L’entrega es considera efectuada des del moment que es lliura el producte al Client.

 

Devolucions i dret de desistiment

El Client té dret a desistir de la compra (deixant-la sense efectes) dins dels primers 14 dies naturals a partir de la recepció del producte. El client pot optar per l’abonament de l’import total de la compta per la mateixa via de pagament o adquirir un val per a futures compres, sense data de caducitat. S’abonarà al client l’import total de la compra per la mateixa via de pagament utilitzada.

Correspon al Client verificar que el producte o productes adquirits es troben en bon estat i, si fos el cas, comunicar a A Collibè les incidències que es poguessin constatar. A Collibè proposarà una solució per als interessos del Client.

El dret de desistiment només s’admetrà si el producte enviat està en perfectes condicions i amb l’embalatge original. L’abonament de la devolució del producte s’efectuarà a través del mateix mitjà utilitzat per realitzar el pagament, en un termini màxim de 30 dies. Les despeses de transport no es retornaran al Client i les despeses generades per la devolució van a càrrec de Client.

En cas de devolució a conseqüència d’un desperfecte o error relacionat amb A Collibè, el Client podrà demanar la devolució o el canvi del producte. En aquest cas, les despeses del retorn i/o canvi van a càrrec de A Collibè. Això només serà d’aplicació quan el producte no hagi estat utilitzat i es retorni en les mateixes condicions i embalatge que el Client ha rebut.

 

Protecció de dades

Les dades que es proporcionen seran tractades per Laia Vayreda Puigdemont, titular de A Collibè (Responsable del tractament) amb finalitats de portar un registre dels clients. Les dades es tractaran en base al compliment de la relació contractual (art. 6.1.b RGPD). Les dades no es comunicaran a altres persones. En qualsevol moment es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, sol·licitud de la limitació del tractament i portabilitat de les dades adreçant-se a Laia Vayreda Puigdemont – A Collibè (Carrer Llibertat, 21, baixos, Banyoles – 17820).