ENVIAMENT GRATUÏT A PARTIR DE 80

MATERNITAT CONSCIENT

La maternitat conscient és un concepte que m’ha acompanyat des que vaig saber que seria mare. Gràcies  a viure una maternitat cada vegada més conscient he arribat on sóc i he materialitzat el meu projecte en una botiga on el més important sou les mares i els vostres nadons.

I què significa ser una mare conscient o viure la maternitat des de la conciència? Doncs escoltar molt la teva veu interior, connectar amb les teves necessitats, les del teu fill i aprendre a trobar l’equilibri entre unes i altres. Lluny de les opinions i maneres de fer que ens envolten. És trobar la vostra pròpia sintonia, saber escoltar-vos! Per a mi la maternitat conscient ha estat tot un aprenentatge, començant per l’embaràs, el part i la criança. Amb en Roc era tot una novetat, he de conferssar que no vaig tenir un embaràs gaire conscient, era tot tan nou i jo estava tan desconnectada de mi! Però una mala experiència en el meu primer part em va despertar un bit mental i em va focalitzar cap a viure la maternitat d’una manera més conscient.

Vaig començar fent-me moltes preguntes. Realment vivim un embaràs conscient? Ens informen degudament o ens infantilitzen? Exercim la llibertat sobre les decisions que prenem en el nostre embaràs i part? O els vivim coaccionades? Patim violència cap als nostres cossos i els dels nostres fills? Quan som mares ens tornem invisibles pel sistema? Vivim el postpart connectades amb els nostres nadons i les seves necessitats? Prenem decisions lliure i informades sempre? Som esclaves del treball i del sistema o ho som dels nostres fills? I un llarg etcètera de preguntes que mica en mica vas responent i encaixant com un trencaclosques.

Si tu també vius una maternitat connectada i t’agrada compartir et convido a fer tribu amb nosaltres. Cada divendres als matins d’11 a 13h ens trobaràs rient, plorant o xerrant al Grup de Criança d’A Collibè.

Només compartint podem normalitzar certes situacions, fer-nos costat i viure la criança acompanyades. Tenir un espai de debat per alliberar-nos de les preocupacions del dia a dia és reconfortnant.

Si et sents d’aquesta manera, vols viure la teva maternitat des de la consciència i el teu cap no para de fer-se preguntes, vine! T’hi esperem!