ENVIAMENT GRATUÏT A PARTIR DE 80

CRIANÇA RESPECTUOSA

Com volem criar els nostres fills? Respectant les seves necessitats primàries? Escoltant les seves demandes? La criança respectuosa parteix de la base que els nostres nadons néixen indefensos, necessiten els nostres cossos per a madurar, la nostra protecció i la nostra disponibilitat. No perdem de vista que els nens són, per sobre de tot, persones.

Des del moment que néixen, el contacte precoç i permanent, l’alletament sense restriccions, la necessitat de dormir a sobre nostre o ben aprop, comprendre el plor com una manera de comunicació i no com una manipulació.

Ser conscients que tenim una responsabilitat sobre la salut física i mental dels nostres petits, crear un vincle saludable i reconfortant que els permeti ser lliures i prendre les seves pròpies decisions en un futur.

Per criar homes i dones independents primer hem de permetre i acceptar que seran nens i nenes molt dependents. Respectar i escoltar de manera activa, empatitzar i encaminar. No són tasques fàcils i requereixen de molta entrega, molta dedicació! Però ningú ens va dir que seria fàcil.

A Collibè és un espai on oferim acompanyament i suport a les famílies que volen seguir aquest camí, ens trobaràs sempre per a fer-te recomanacions sobre el que calgui. Som especialistes en porteig, moviment lliure, son infantil, blw, joc, contes, disciplina positiva. Vine i en parlem al grup de criança o apunta’t als tallers per aprofundir més en els temes que t’interessen.

I recorda el nostre lema:

 

“ Sóc mare i ho faig de p*** mare!”